YKSITYISVALMENNUKSET

Padel Or Die! ry järjestää valmennusta kaikille halukkaille mahdollisuuksiemme mukaan. Voit tulla yksin, parisi kanssa, kolmestaan tai neljästään. Kysy myös isompien ryhmien mahdollisuuksista. Perushinnasto: Valmennukset ovat hinnaltaan minimissään 35€/h.

  • Yksi valmennettava 35€/h.
  • Kaksi valmennettavaa 20€/hlö/h.
  • Kolme valmennettavaa tai enemmän 15€/hlö/h.

Hinta saattaa liikkua myös perushinnaston ala- ja yläpuolella riippuen tilanteesta, ryhmästä ja valmennettavien toiveista valmennuksen suhteen. Pidempien valmennussuhteiden hinnat voit myös neuvotella erikseen ohjaajiemme kanssa. Ota yhteyttä suoraan ohjaajiimme tai lähetä seuramme sähköpostiin viestiä: info@podry.fi. Huom. edellä mainitut hinnat eivät sisällä kenttävuokraa.

Voit myös ottaa yhteyttä suoraan Padel Or Die! Oy henkilökuntaan mikäli ajatuksissasi on tykypäivä, pikkujoulu tai jokin muu isompi tapahtuma tai tilaisuus. Padel Or Die Oy on tarvittaessa yhteydessä myös meihin: teemu@padelordie.fi

SEURAN VALMENNUKSET JA OHJAUKSET

Treenien ajankohdat ilmoitetaan myClub -palvelussa. Treenejä tulee olemaan n. 1-2 kertaa viikossa riippuen ryhmästä ja tasosta. Valmennuksesta vastaa omien valmentajiemme lisäksi maamme huippupelaajat ja valmentajat.

Valmentajat kiertävät ryhmissä valmentajina vuoroviikoin. Kaikille pyritään tarjoamaan sopivaa valmennusta ja sopivan valmentajan toimesta. Valmennustapahtumat luodaan n. viikkoa aikaisemmin ennen seuraavia treenejä MyClub palveluun. Treenien ajankohta vaihtuu mahdollisesti viikoittain.

Treenit ovat kertamaksullisia ja lasku lähetetään MyClub -sovelluksen kautta aina treenin jälkeen sähköpostilla mikäli et ole valinnut myClub asetuksistasi laskutustavaksi mobilepayta. Kun olette kirjautuneet myClubiin ja liittyneet Padel Lakeus ry -seuramme jäseneksi, teidät siirretään omiin valmennusryhmiinne, jonka jälkeen näette teille kohdistetut valmennustapahtumat. Yhteen harjoitukseen mahtuu neljä osallisetujaa kerrallaan. Paikat täytetään nopeusjärjestyksessä. Pyrimme kuitenkin mitoittamaan ryhmät sopivasti.

Kun pelaaja kehittyy ja hänen pelin taso nousee, hänelle ehdotetaan siirtymistä ylempään valmennusryhmään. Ryhmät nimetään A, B, C jne. Huomioithan, että me emme ole pystyneet täysin arvioimaan teidän kaikkien lähtötasoa ja varmasti monikin teistä on väärässä ryhmässä aluksi. Valmentajat kuitenkin kentällä näkevät tilanteen nopeasti ja osaavat ehdottaa teille sopivampaa ryhmää mahdollisimman pian.

HUOM. valmennukset ovat siis avoinna ainoastaan seuran jäsenille!

Treenit suunnitellaan seuran valmennussuunnitelman mukaisesti. Teema treeneissä tulee olemaan sama ryhmästä riippumatta. Aloita siis myClubista:

Rekisteröitymislinkki: https://podry.myclub.fi/flow/profile/new

Kirjautumislinkki: https://podry.myclub.fi/login

VALMENTAJAT

Kai Lehtinen

Kaitsu tuli meidän edustuspelaajaksemme kantaen seuramme logoa ja toimii tulevan edustusjoukkueemme päävalmentajana.

Kaitsu on kovan tason padelisti ja koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri, joten saamme nauttia erinomaisesta valmennuksesta.

040 757 5662

kai.lehtinen@podry.fi

Harri Käpyaho

Suomen Padelliiton padelohjaajakoulutus

050 413 7993

harri.kapyaho@podry.fi

Teemu Turunen

Suomen Padelliiton TASO -1 ohjaaja

050 303 2784

teemu.turunen@podry.fi

Satu Peltonen

Suomen Padelliiton padelohjaajakoulutus

040 590 8819

satu.peltonen@podry.fi