Katso huikeat jäsenedut ja liity seuraamme!

Uskomme, että viihdyt Suomen tyylikkäimmässä seurassa loistavasti! 😉

Liity seuraamme.

Padel Lakeus ry on ottanut käyttöönsä myClub urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelun, jonka avulla seuramme hallinnoi jäsenten läsnäoloseurantaa, järjestömaksuja, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita.

Jäsenenä saat käyttöoikeuden myClubiin, jolla voit ylläpitää itse kätevästi omia yhteystietojasi, saat laskut, jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi. Omalta jäsensivultasi voit myös ilmoittautua helposti seuran avoimiin tapahtumiin ja seurata omaa harjoitteluaktiivisuuttasi.

myClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja.

Mikäli sinulla on kysyttävää myClubista voit ottaa yhteyttä: info@padellakeus.fi

Seuramme on ottanut käyttöön uuden maksutavan, MobilePay Invoicen. Uuden palvelun avulla seuran jäsen/vanhempi voi halutessaan valita laskujen toimitustavaksi MobilePayn, jolloin seuran lähettämät laskut löytyvät jatkossa jäsenen/vanhemman MobilePay-sovelluksesta (sähköpostilaskun sijaan). Laskut voi maksaa helposti swaippaamalla MobilePayssa.

MobilePay-laskun voi ottaa käyttöön myClubin selainversiossa Omat tiedot > Asetukset > Toimitusosoitteet > Laskut sivulla.

myClub-mobiilisovelluksessa MobilePay-laskun voi ottaa käyttöön Jäsentilien asetukset > Viesti- ja laskutusasetukset sivulla.

Huomioi, että vastaanottaakseen laskuja MobilePayhin, tulee olla rekisteröitynyt MobilePay-käyttäjä. Lisäksi puhelinnumero (sama kuin MobilePayssa) tulee olla tallennettuna myClubiin.

Seuran jäsenyys aikuinen 40€

Seuran jäsenyys aikuinen perhealennus 30€

Seuran jäsenyys juniori (alle 18v) 20€

Seuran jäsenyys juniori (alle 18v) perhealennus 15€

Rekisteröitymislinkki myClubiin:

https://padellakeus.myclub.fi/flow/profile/new

Kirjautumislinkki:

https://padellakeus.myclub.fi/login

Padel Lakeuden matkassa mukana myös Adidas ja Tretorn